Produkter i videoen:

Relaterede videoer:

Udskift pakning i Geberit indbygningscisterne

Udskift pakning i Geberit indbygningscisterne

(2:45 min.)

11722 visninger

reperation af Ifö Cera toilet

reperation af Ifö Cera toilet

(1:38 min.)

19280 visninger

Udskift pakninger i IFØ Aqua

Udskift pakninger i IFØ Aqua

(6:32 min.)

31132 visninger

Udskiftning af pakdåse på en radiatorventil

Bedømmelse: 6.5/10 - 21 stemmer
Udskiftning af pakdåse på en radiatorventil

Denne video er set 82409 gange

Hvis din radiator ikke åbner og slukker for varmen og slukker for varmen, kan det være en rigtig god ide at tjekke pakdåserne ved termostaten. Det er noget enhver gør-det-selv mand kan klar på 5 min.

Bestil en pakdåse online her:
Køb stor pakdåse

Køb lille pakdåse


Kommentar til denne video:


Thomad - 22. januar 2016

Hej Thomad

Der er en vejledning i dette link om hvordan de skal indstilles.

se herunder.

http://varme.danfoss.dk/pcmfiles/14/vvs/01_25_afsnit_1_03.pdf

VH

Martin Munkholt

Thomad - 22. januar 2016

Hej lavpristv

Hvordan med den ring der står tal på hvordan finder jeg ud af om den står rigtig og evt får beregnet mig frem til den korrekte indstilling?

I. B. Marnow - 3. maj 2015

Rigtig god video. Desværre sprang den lille sølvfarvede ring og fjeder der sidder uendom ventilen af. Vi kan ikke få den på igen så hvad gør vi nu?

Martin Munkholt - 16. december 2014

Hej Kim.

Der findes kun en model en til de gamle ventiler RA-VL og RA-V og en til dem der er nyere.

Har du mulighed for at sende mig et billede af den du har pillet ud og den nye du har fået, så jeg kan se om det er en Danfoss ventil du har.

Du kan maile billederne på martin@lavprisvvs.dk

VH

Martin Munkholt

Kim Nielsen - 16. december 2014

Den pakdåse der fulgte med den nye thermostat jeg købte
er den gamle og også den der passer i gevindet. Men den er for lang, det vil sige at den ikke kan skrues langt nok ind til at palen bliver skubbet ud. Findes der en pakdåse gammel model som ikke er så lang. Den gamle pakdåse jeg skruede ud har altså samme gevind (diameter) men er ikke så lang.
På forhånd tak for svar, og med venlig hilsen
Kim Nielsen

Martin Munkholt - 27. august 2014

Hvis dine pakdåser ikke er utætte eller sidder fast regelmæssigt er der ingen grund til at skifte dem. Hvis det er på et gulvvarmeanlæg vil jeg lige for en sikkerhedsskyld lige lukke for varmen inden du piller den af. Da det ikke er alle gulvvarme anlæg der har den funktion indbygget at de kan skiftes med tryk på.

VH

Martin

Casper - 26. august 2014

Hej lavpristv.dk

Tak, for en super god video!
Bør man skifte pakdåserne regelmæssigt? Evt. med nogle års mellemrum.
Jeg spørger fordi, jeg har fuldt vejledningen i videoen, og har motioneret pakdåserne, men vores bryggers bliver ved med at være alt for varmt (25-32 grader alt efter årstiden). Pakdåsen ser ikke ud til at have sat sig. Jeg har yderligere givet den noget wd40.
FYI så sidder mine pakdåser til et gulvvarmeanlæg og ikke radiatorer.
Mvh. Casper

Loui Hjørnholm - 23. januar 2014

Da jeg tog den gamle pakdåse ud, sprøjtede det ud med en lille konstant stråle vand, hvad kan det være ?

Lars Kirkegaard - 5. februar 2013

Hej LavprisTV.

Jeg synes man skylder at sige, at det mange gange er mekanismen BAG pakdåsen, den er gal med. Den kan med tiden blive snasket til med aflejringer fra radiatorvandet, og hvis det er her problemet ligger, hjælper det IKKE at skifte pakdåsen. Der kan også sidde snavs i selve pakdåsen, der bør forsøges fjernet inden man investerer i nye pakdåser. Endelig ville det være fint at råde folk til at finde pakdåserne på nettet, da de er helt urimeligt dyre i de almindelig byggemarkeder.

Michael Fra Lavpristv.Dk - 21. november 2011

Hej JanFørst en tak for din henvendelse.

Du har jo prøvet det jeg vil anbefale dig først med at sprøjte noget WD40 på for at få den til at slippe. Din ide med at file selve pakdåsen til, så en svensknøgle eller vandpumpetang atter kan få fat er ikke dum og man kan sige hvad har du at tabe ved at forsøge? lykkes det ikke er du samme sted og du er nødsaget til at skifte hele ventilen. Når du får den filet til skal du prøve at lave et hårdt ryk for at få gevindet til at slippe og ikke bare lægge kræfter i med et jævnt pres, men simpelthen et hårdt skub, håber du forstå hvad jeg mener. lykkes det ikke må jeg nok holde med din vvsmand - Ny ventil :)

Jan - 20. november 2011

Hej. Har set jeres gode video om at udskifte en pakdåse. For ca. 3 år siden overtog jeg det hus vi bor i nu som er fra 70erne, et såkaldt gårdhavehus. For at være sikker valgte jeg at udskifte alle de gamle termostater (7 stk) med helt nye. Det gik også fint, indtil at jeg nåede til nr. 7, hvor jeg skulle skifte pakdåsen også. De 6 andre pakdåser gik det fint med, de løsnede sig alle efter lidt nørklen. Men, den sidste ville bare ikke, med det resultat at der erfterhånden nu er en messing pakdåse tilbage der er "rund" fordi at diverse forsøg med tænger ol. har skrabet messingen af. Da vi også fik udskiftet vores gasfyr til et nyt, bad jeg VVSeren om han kunne få den af, men det kunne han heller ikke og sagde at der skulle en helt ny ventil på. Men, det synes jeg jo ikke burde være nødvendigt, og vil derfor høre om I har et godt råd til at få den af. Jeg har også forsøgt at sprøjte W-40 opløsning på, uden held. Jeg overvejer om jeg evt. kan slibe messingen ned, således at der bliver 2 helt lige flader på begge sider af pakdåsen, således at jeg kan få fat med en vandpumpetang igen, eller er der for stor risiko for at ødelægge den helt ?

Tilføj en kommentar...

Anti spam kontrol:
fem + to = (skriv tal)